Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE provocată de furtună, în Vama Arad: poarta s-a prăbușit peste un bărbat

Ultima Ora breaking news

Un paznic de la Biroul Vamal de Interior Arad a murit, duminică după-amiază, după ce poarta metalică de la intrarea în curtea sediului s-a prăbuşit peste el, cadavrul fiind descoperit întâmplător de şoferi care treceau prin zonă. Un echipaj de descarcerare al pompierilor a intervenit pentru a scoate cadavrul de sub poartă, iar poliţiştii şi inspectorii de muncă fac cercetări la faţa locului.

Incidentul a avut loc la marginea municipiului Arad, la sediul Biroului Vamal de Interior, unde era doar un paznic de serviciu.

Câţiva şoferi care au trecut prin zonă au observat că poarta metalică este prăbuşită şi au mers să vadă despre ce este vorba, găsind sub poartă cadavrul unui bărbat. Martorii au sunat la 112, iar un echipaj de descarcerare al pompierilor a intervenit la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat pentru News.ro că victima era paznic şi avea în jur de 50 de ani.

”La momentul sosirii echipajului de descarcerare, victima era decedată. După semnele pe care le prezenta cadavrul, moartea s-a produs cu câteva ore înainte”, a declarat Pleşca.

Şeful Biroului Vamal de Interior, Aurel Mateuţ, a declarat, la rândul său, că victima era angajat al unei firme de pază contractate de Direcţia Regională Vamală, serviciul fiind externalizat cu ani în urmă.

Poliţiştii arădeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul. Se presupune că poarta, care rulează pe o şină metalică, s-a părăbuşit în timp ce paznicul făcea manevre de închidere-deschidere.

De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad face cercetări în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.