Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie: unul din muncitorii prinși sub un mal de pământ a fost declarat decedat

ISU Bucuresti
cadavru lac ior

Doi bărbaţi care lucrau la un proiect de canalizare au fost surprinşi, luni, de un mal de pământ, în comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi. Unul dintre bărbaţi este conştient, în timp ce al doilea a fost scos inconştient şi, după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a declarat decesul, informează News.ro

Citește și: Doi bărbați au fost arestați pentru trafic de droguri: aduceau cannabis din Spania și îl vindeau în Iași

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, accidentul de muncă a avut loc, luni, în satul Burila Mică, aparţinând de comuna Gogoşu.

.Mai mulţi bărbaţi săpau şanţuri pentru introducerea canalizării, iar la un moment dat un mal de pământ s-a surpat şi s-a prăbuşit peste doi muncitori.

”La faţa locului au fost trimise o maşină de stingere, o descarcarare, un echipaj de prim-ajutor şi containerul multirisc. În sprijinul pompierilor salvatori intervine şi un echipaj medical al serviciului judeţean de ambulanţă”, a transmis ISU Mehedinţi.

Potrivit sursei citate, unul dintre muncitorii surprinşi de prăbuşirea malului de pământ este monitorizat medical, este conştient şi cooperant, în timp ce cel de-al doilea a fost scos inconştient. El a fost resuscitat, ulterior fiind declarat decesul.

Inspectoratul Teritorial de Muncă va deschide o anchetă pentru a cerceta cazul. Inspectorii vor verifica dacă au fost respectate toate normele legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.