Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți a făcut accident: Nu se știe care e starea sa

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE Se pare că Alex Mica se întorcea de la Timișoara la București și el e cel care a provocat accidentul, făcând slalom printre mașini și lovind în spate un autoturism în care se afla o familie. Mașina lovită de cântăreț a fost aruncată într-o glisieră. Cei trei se află acum în afara oricărui pericol. Traficul a fost reluat, iar acum se circulă în condiții normale.

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți români a fost implicat într-un tragic accident rutier! Alex Mica a fost implicat într-un accident de circulaţie, vineri după-amiaza, în timp ce se întorcea spre Bucureşti. Totul s-a întâmplat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Din primele informaţii două autoturisme sunt implicate în accident, una dintre ele a fost cuprinsă de flăcări. Dinspre Piteşti spre Bucureşti s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri.

Cântărețul a fost transportat la spital. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, dar şi o autospecială cu apă şi spumă şi una de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, primele informaţii indicând că unul dintre autoturisme a luat foc şi o persoană era încarcerată.

Citește și: Călugăriţe pe schiuri, clipul care face ravagii: Măicuțele sunt din România / VIDEO

Doi dintre răniţi au fost transportaţi la spitalul din oraşul dâmboviţean Găeşti, în timp ce al treilea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Alex Mica e celebru nu doar prin piesele sale, ci și prin faptul că face parte din celebra echipă de vloggeri Noaptea Târziu.

Citește și: Călugăriţe pe schiuri, clipul care face ravagii: Măicuțele sunt din România / VIDEO

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.