Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDII fără margini: Încă cinci bătrâni din căminele din Galați au murit de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Twitter
sicrie italia decese

Autoritățile din Galați au anunțat, marți, că, în ultimele 24 de ore, alte cinci persoane din căminele de bătrâni au murit, după ce au fost confirmate cu noul coronavirus. Potrivit DSP Galați, a fost înregistrat și primul deces al unui bătrân internat în centrul administrat de primărie.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi au confirmat, pentru MEDIAFAX, că la căminul administrat de Primărie a fost înregistrat primul deces la un pacient confirmat cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani care a murit într-un spital din Galaţi.

Citește și: Klaus Iohannis: O relaxare va fi făcută în paşi după 15 mai

Alte patru decese au fost înregistrate în rândul vârstnicilor de la un cămin privat. Acolo, numărul total al persoanelor decedate a ajuns la 18, au precizat reprezentanții DSP Galaţi.

În prezent, în spitalele din Galaţi se află 20 de bătrâni, rezidenţi la căminul de stat. Ei s-au infectat cu COVID-19, la fel ca şapte dintre angajaţii instituţiei.

Citește și: Marcel Ciolacu laudă munca aleșilor locali social-democrați: Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României

Numărul persoanelor bolnave este mult mai mare la căminul privat. 90 de bătrâni şi 20 de angajaţi au fost testaţi pozitiv cu COVID 19 de la debutul epidemiei şi primesc tratament în diferite unităţi medicale.

Potrivit datelor oficiale, în judeţul Galaţi 25 de persoane infectate cu COVID-19 au murit. Alţi 297 de oameni s-au infectat, dintre care 61 au fost declaraţi vindecaţi.

Citește și: Victor Ponta reacționează după declarația ministrului Sănătății: Se pare ca anturajul l-a stricat deja .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.