Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragerea la sorţi pentru Jocurile Olimpice a fost mutată la Zürich, în contextul pandemiei de coronavirus

FIFA

Ca urmare a situaţiei la nivel mondial privind pandemia de coronavirus, FIFA a luat decizia de a muta tragerea la sorţi a competiţiilor de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice. Iniţial, evenimentul era programat la Tokyo, la 18 aprilie, anunță MEDIAFAX.

Astfel, potrivit frf.ro, tragerea la sorţi va avea loc la sediul forului din Zürich, în Elveţia, în data de 23 aprilie, fără participarea reprezentanţilor ţărilor calificate la turneele de fotbal masculin şi feminin. Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul fifa.com.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

De asemenea, FIFA a hotărât să anuleze workshop-ul şi inspecţiile facilităţilor din Tokyo, programate iniţial în aceeaşi perioadă cu tragerea la sorţi.

“Monitorizăm cu atenţie situaţia din Japonia împreună cu colegii noştri organizatori ai Jocurilor Olimpice de la Tookyo şi vom reveni cu informaţii noi atunci când acestea vor fi disponibile”, se arată în comunicatul FIFA.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

România s-a calificat la Jocurile Olimpice în urma performanţei naţionalei U21 de la Campionatul European 2019, atunci când tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi au atins faza semifinalelor. Naţionala României va participa după 56 de ani la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice, programat momentan să debuteze în data de 23 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.