Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trai bun, pe banul public! Oficiul pentru Jocuri de Noroc s-a dotat cu super-maşini

baroni locali bani

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a cumpărat 44 de autoturisme cu 1,68 milioane de lei, în condiţiile în care, potrivit ordonanţei de înfiinţare, instituţia are un număr maxim de 200 de posturi. În aceste condiţii, cel puţin teoretic, fiecare angajat are maşină de serviciu cu care să se deplaseze la locul de muncă.

Conform anunţului de intenţie publicat pe e-licitatie.ro, portalul achiziţiilor publice din România, în primul lot se dorea achiziţionarea a şase autoturisme cu tracţiune integrală (4x4) cu valoarea estimată la 393.748 de lei, adică aproximativ 15.000 de euro pentru fiecare maşină.

Citește și: Guvernul vrea să NUMERE toți bugetarii. Cine se OPUNE

Celelalte autoturisme au o valoare medie de 9.000 de euro.

Liviu Dragnea vine tare din urmă. Cifrele care ar trebui să le dea de gândit lui Cioloș și Iohannis

Licitaţia a fost câştigată, pe 21 noiembrie 2016, de două firme din Bucureşti: Rădăcini Motors şi General Autocom. Valoarea totală finală a contractului este de 1.683.137 de lei.

Potrivit Ordonanţei de urgenţă din 2009 privind înfiinţarea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, la articolul 6 se precizează că Oficiul se înfiinţează cu un număr maxim de 200 de posturi, scrie news.ro.

ONJN este condus de Odeta Cristinela Nestor. Potrivit declaraţiei de avere din iunie 2016, Nestor deţine două terenuri intravilane şi trei apartamente în Bucureşti, două autoturisme de lux, bijuterii şi tablouri în valoare de 15.000 de euro, 128.000 de euro şi 81.000 de dolari în conturi, precum şi datorii la bănci, de 126.000 de euro şi 20.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.