Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, MESAJ URGENT: 'Singurul mod de a înfrânge incorectitudinea sistemului electoral este o prezenţă masivă la vot'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu semn deget depunere juramant moldova

Traian Băsescu, mesaj urgent pentru alegătorii din Republica Moldova. Fostul șef al statului susține că Singurul mod de a înfrânge incorectitudinea sistemului electoral este o prezenţă masivă la vot a celor aproape 3 milioane de cetăţeni cu drept de vot.

"Să mergem la vot ACUM !

Duminică 24 februarie 2019, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare, într-un sistem electoral conceput să reducă şansele partidelor pro-occidentale şi unioniste.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Singurul mod de a înfrânge incorectitudinea sistemului electoral este o prezenţă masivă la vot a celor aproape 3 milioane de cetăţeni cu drept de vot.

Ce opţiune are electoratul:

1.Votul pentru partidul lui Dodon care înseamnă „predarea la cheie” a Republicii Moldova către Moscova şi oligarhia rusă;

2.Votul pentru partidul oligarhului Plahotniuc care înseamnă o ţară izolată, aservirea instituţiilor statului şi a averii ţării către un singur om şi interesele lui;

3.Votul pentru „ACUM”, condusă de Maia Sandu şi Andrei Năstase, care înseamnă o ţară deschisă către occident şi România, o şansă pentru modernizarea Republicii Moldova a instituţiilor sale şi o administrare în folosul cetăţenilor.

Din păcate, opţiunea unionistă este nerealistă acum, având în vedere că partide ca PUN şi PLR nu s-au înscris în competiţia electorală, în timp ce liberalii sunt compromişi de alianţa pe care la un moment dat Ghimpu a făcut-o cu Plahotniuc.

Este o obligaţie patriotică a cetăţenilor Republicii Moldova să participe la vot pentru a-şi decide soarta indiferent că se află în ţară, în România sau oriunde în Europa.

Îmi pare rău că nu mai sunt cetăţean al Republicii Moldova pentru a vota „ACUM”, dar cu siguranţă soţia mea, Maria Băsescu, căreia Plahotniuc şi Dodon nu i-au anulat încă cetăţenia Republicii Moldova, va vota „ACUM”.

Să mergem la vot ACUM !", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.