Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a explodat din cauza războiului pe Primăria Capitalei: Trebuie să fii ridicol ca politician

Facebook
Traian Băsescu

Fostul președinte al României Traian Băsescu face declarații incendiare privind candidaturile la Primăria Capitalei. Subiect fierbinte în partide, lupta pentru Primăria Capitalei nu se conturează a fi atât de complexă, crede Băsescu.

Fostul șef de stat exclude candidatura unui om de afaceri independent

„Nici nu văd, nici nu cred (n.r.: ipoteza unui independent susținut de coaliție). Cum și teoria asta, căutăm ba pe unul, ba pe altul din business să-l facem primar al Capitalei. În primul rând, primarul Capitalei este un om de o dimensiune politică uriașă. Or nu poți să pui un om de business să substituie un om politic”, declară Trăian Băsescu într-un interviu pentru Euronews România.

„În momentul de față, nu se mai alege, se negociază primari, premieri, președinte, poate. Deci mi-este foarte greu să am o evaluare asupra viitorului președinte, dacă va fi de dreapta sau de stânga. Cert e că aceste devansări vor crea și tulburare politică. Imaginați-vă că pe 9 iunie au loc alegeri locale, iar primarii și consilierii în funcție mai au mandat până în octombrie. Deci patru luni și jumătate în care o să avem primar ales și primar în funcție, o să avem consiliu ales și consiliu în funcție. O să fie puțină zăpăceală care o să aibă efecte și asupra configurației politice a întregului ansamblu politic, parlament, președinție și chiar administrație locală, a spus Traian Băsescu la euronews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.