Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a făcut, în Moldova, anunțul pentru care Igor Dodon şi Vladimir Putin 'vor turba' de nervi: 'România vrea unificarea cu orice costuri' / VIDEO

unimedia
Basescu Moldova

Mesaj de forţă al fostului preşedinte, Traian Băsescu. Acesta spune că unirea dintre România şi Republica Moldova trebuie să se întâmple cu orice risc. Totul vine în contradicţie cu mesajele dure ale lui Igor Dodon şi Vladimir Putin.

Citește și: O adevărată „BOMBĂ-SEXY”, la Ministerul Apărării! Dovada că astfel de cazuri nu apar doar în România

Actualul senator le transmite celor din Basarabia că România va face orice pentru a realiza marele vis al celor două ţări. 'Orice sondaj aţi face în România, 80% din români îşi doresc unirea. România vrea unificarea cu orice costuri. Cu cât se măreşte timpul, cu atât costurile vor fi mai mari. Cu cât întârziem momentul, costurile vor fi mai mari, dar trebuie suportate", a anunţat Băsescu.

Citește și: Alertă de la Comisia Europeană! România avertizată în 3 domenii capitale

În același timp, Traian Băsescu a vorbit despre obiectivul Unirii Republicii Moldova cu România. „Basarabenii ne-au dat o pildă în istorie și acum ne apropiem de o 100 de ani de la Marea Unire, nu aș vrea să ne găsească Centenarul Marii Uniri fără soluții politice pentru viitor. Eu sunt un politician realist și pragmatic, de aceea am și reușit să fiu ministru al Transporturilor în 5 guverne ale României, să câștig de 2 ori Primăria Bucureștiului și să câștig de 2 ori alegerile prezidențiale. Sunt departe de a fi un visător, politica este pragmatică, exactă, pe obiective și de ce nu – pe alianțe. Înțeleg că, obiectivul Unirii nu este un obiectiv pentru mâine, dar obiectivul consolidării unui partid, care să ducă acest mesaj despre avantajele unirii, este absolut necesar. Odată unirea realizată, viitorul copiilor din RM va deveni unul clar", a conchis Președintele de onoare al Partidului Unit[íi Naíonale (PUN).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.