Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a fost ÎNVINS, în instanță, de Alina Petre: Fostul președinte ceruse daune de 100.000 de lei

basescu lacrimi

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, cel care a condus SRI, a câștigat procesul intentat de Traian Băsescu. Alina Petre a fost dată în judecată de actualul senator PMP sub acuzația că l-a defăimat când a spus că fostul președinte ar fi știut de uciderea lui Codruț Marta.

”Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de recuzare avocat formulată de pârâtul Ghiulbenghian Florin Mihai Respinge ca neîntemeiată actiunea în pretentii, obligaţia de a face şi cererea de cheltuieli de judecată. Respinge ca neîntemeiată cererea de cheltuieli de judecată formulată de pârâţi. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 20.07.2018.”, se arată în minuta ședinței de judecată a magistraților de la Judecătoria Sectorului 1. Decizia nu este definitivă.

”Mă voi îndrepta, într-un alt proces, împotriva martorilor care au mințit în acest proces. Nici măcar nu s-a prezentat la proces. Aștept să vedem dacă face contestație, să vedem ce probe noi aduce. Nu consider că e o victorie pentru că nu am niciun respect pentru dânsul.”, a spus, la România TV, Alina Petre.

Citește și: Radu Banciu s-a DEZLĂNŢUIT: Pe cine vede şef la DNA în locul lui Kovesi – Tudorel Toader şi Liviu Dragnea, DESFIINŢAŢI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.