Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a fost PRINS: Mesaje ascunse cu Elena Udrea / FOTO

basescu udrea pmp

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a făcut dezvăluiri în direct despre prima zi din viaţa lui în calitate de senator. Băsescu a mai fost deputat în două rânduri, în mandatele 1992-1996 şi 1996-2000. Actualul şef al PMP a fost fotografiat în timp ce se conversa cu Elena Udrea şi i-a transmis chiar şi o poză acesteia cu titlul 'La şcoală'.

Citeşte şi: Mai mulți părinți din România și-au căutat, cu disperare, copiii după atentatul din Berlin

Apoi Băsescu a dezvăluit în direct pe B1 TV discuţia cu Udrea, dar şi cum s-a simţit în Parlament.  "Faptul că şedinţa a fost prezidată de venerabilul Leon Dănăilă mi-a dat impresia că suntem prezidaţi de un profesor. Am sentimentul responsabilităţii. Am primit informaţia de la doamna Udrea că i s-a ridicat controlul judiciar. M-am bucurat pentru ea. I-am transmis postura în care mă aflam eu. Era bucuroasă de ce i s-a întâmplat şi m-a întrebat ce fac. ce să fac, sunt la şcoală. Azi am avut sentimentul că vin la şcoală prin modul în care am fost îndrumaţi, şi din cauza academicianului Dănăilă. Sper să reuşesc să îmbunătăţesc imaginea Senatului.", a spus Băsescu pe B1TV.

Citește și: Geoană, mesaj ÎNFIORĂTOR după atentate: 'România este aproape de un conflict tot mai SÂNGEROS'

Fostul preşedinte şi-a continuat războiul cu procurorii şi a dezvăluit că trei oameni foarte importanţi au fost împinşi de oamenii legăă să facă denunţuri împotriva sa. "Ei au o listă scurtă şi îi întreabă ai ceva despre Băsescu. Cei la ananghie sunt stimulaţi de procurori să spună ceva despre mine. Parchetele nu au în mine un partener dacă îl prind pe unul furând şi îi transmit să facă o delaţiune pentru a scăpa.

Parlamentul să aibă iniţiativă legislativă şi să facă inspecţia judiciară autonomă total faţă de CSM. Persoanele au fost întrebate dacă pot spune ceva despre mine. Li s-a sugerat clar că Traian Băsescu e o ţintă. Sunt persoane foarte cunoscute. Le ştiu şi nu cred că sunt aşa coincidenţe. Ce interes ar fi ca aceştia să mă mintă?

Citeşte şi: Concluzie TRISTĂ a lui Liviu Dragnea: 'Suntem EXPUȘI'

Dacă unii procurori s-au transformat în securişti ai acestui sistem trebuie să stopăm asta. Cânt îţi flutură prin faţă mandatul de reţinere, dar dacă îţi aduci aminte ceva de Băsescu cum te simţi? Am un exemplu şi o a treia persoană căreia i s-a întâmplat asta cu avocatul de faţă.", a mai spus Băsescu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.