Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a fost UMILIT de Principesa Margareta, Custodele Coroanei Române, în Parlament, sub privirile lui Klaus Iohannis / VIDEO

Traian Băsescu a participat, din dubla sa calitate, de fost președinte al României și de actual senator, la ședinţa solemnă a Camerelor reunite ale Parlamentului, dedicată omagierii Regelui Mihai I.

Băsescu a stat, la prezidiu, alături de fostul președinte, Emil Constantinescu, actualul președinte, Klaus Iohannis, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, președintele CCR, Valer Dorneanu, Principesa Margareta, Custodele Coroanei Române și alții. Un gest fără precedent a avut loc între Traian Băsescu și Principesa Margareta.

Citește și: Foarte interesant! Cum arată ‘nepoata necunoscută’ a Regelui Mihai

În momentul în care Principesa a trecut să-i salute pe cei prezenți, aceasta l-a evitat pe Băsescu. De altfel, fostul președinte a fost plasat între Emil Constantinescu și Valer Dorneanu, evitându-se așezarea lui lângă actualul președinte, cel care i-a urmat la Cotroceni.

Răceala dintre Casa Regală a României și Băsescu datează din iunie 2011, când a declarat "Mulţi spun că abdicarea a fost un mare act patriotic. Nu! A fost un act de trădare a intereselor naţionale din partea Regelui Mihai. Antonescu este vinovat în istorie pentru pogromul împotriva evreilor, pentru deportarea lor în Transnistria. Uităm că România avea atunci un şef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi?".

Citește și: ANRE pregătește o nouă lovitură: Cine vor fi cei afectați

De atlfel, luni seara, la România TV, Băsescu a amenințat cu dezvăluiri Casa Regală. "Poate îmi ridică şi mie nepoţii la rangul Principesei. Nu comentez cu casa regală, cum decide Parlamentul. Discutăm după perioada de doliu", a spus Băsescu.

Momentul în care Băsescu e evitat de Principesa Margareta poate fi vizionat în videoclipul de mai jos, la secunda 40.

Citește și: PNL trage un semnal de alarmă: Cum a încălcat Guvernul legea fundamentală a României .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.