Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a rămas UIMIT de declarațiile lui Iohannis și ale PNL: Pai pentru ce au mai schimbat PSD?

captură video
Traian Basescu multime

Traian Băsescu, fost președinte al României, actualmente europarlamentar PMP,  a rămas uluit de promisiunile PNL și ale președintelui Klaus Iohannis privind menținerea nivelulul actual de salarii pentru bugetari și a pensiilor.

Citește și: Dacian Cioloș LOVEȘTE cu declarația zilei: Dacă Barna nu iese președinte, atât USR, cât și PLUS vor avea de câștigat

"Categoric un guvern va fi, dar vreau să vă spun un lucru. Legat de efectele economice ale acestei schimbări de garnitură, vi le poate spune domnul Ialomițeanu care pentru măsurile luate în 2010 a fost declarat cel mai bun ministru de finanțe din UE. De fapt, totul se învârte în jurul acestor declarații care au devenit de neînțeles.


Marile acuzații aduse PSD au fost legate de cheltuieli exagerate în raport cu veniturile. Caii de bătaie au fost creșterea salariilor și a pensiilor care după părarea mea au fost necesare. Socialiștii cred în creșterea economică prin consum, e doctrina. Liberalii cred în creștere economică prin investiții. Până ieri, îi acuzam pe socialiști că au mărit pensiile și salariile. De ieri, toți liderii PNL spun că nu ne atingem de pensii și salarii. Pai atunci pentru ce i-am schimbat?", a declarat Băsescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.