Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu ameninţă cu dezvăluiri despre Regele Mihai: 'Discutăm după perioada de doliu'

http://www.romaniaregala.ro
sicriu regele mihai

Adversitatea dintre fostul preşedinte, Traian Băsescu, şi Regele Mihai datează de ani de zile. În 2011, actualul senator l-a distrus pur şi simplu pe Rege.  "Mulţi spun că abdicarea a fost un mare act patriotic. Nu! A fost un act de trădare a intereselor naţionale din partea Regelui Mihai. Antonescu este vinovat în istorie pentru pogromul împotriva evreilor, pentru deportarea lor în Transnistria. Uităm că România avea atunci un şef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi?", spunea Băsescu în iunie 2011.

Citește și: Foarte interesant! Cum arată ‘nepoata necunoscută’ a Regelui Mihai

Şi acum, după decesul Majestăţii Sale, Băsescu a continuat meciul. În direct la România TV, Băsescu a ironizat-o şi pe Principesa Margareta. "Poate îmi ridică şi mie nepoţii la rangul Principesei. Nu comentez cu casa regală, cum decide Parlamentul. Discutăm după perioada de doliu", a spus Băsescu.

Citește și: ANRE pregătește o nouă lovitură: Cine vor fi cei afectați

Fostul preşedinte l-a ironizat şi pe Victor Ciutacu. Vedeta RTV i-a adresa două întrebări senatorului, prilej pentru Băsescu să râdă de invitatul acestuia, Victor Ponta. "Domnule Ciutacu, sunteţi la fel de simpatizat de mine ca şi Victor Ponta. Pe Victor Ponta, chiar dacă am multe cu el, nu l-am bănuit că nu e inteligent. Cum să vă gândiţi că cineva ajunge la o înţelegere cu mine? Eu nu am făcut târguri cu politicieni, nu fac nici cu sistemul. Încă o întrebare, dar să fie inteligentă nu ca prima", a glumit Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.