Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre alianța Pro România - ALDE: Îi va îngropa și pe unii și pe alții. E un mini-USL format din scursuri. Și-au făcut calcule greșite

basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat alianta Pro Romania - ALDE drept un mini-USL format din „scursuri, resturi, ramasite” din PSD si PNL care va „ingropa” ambele formatiuni.

„As spune ca incurcate sunt caile Domnului. De fapt discutam despre ramasite, resturi din PSD si PNL care, daca luam de bun comunicatul dlui Tariceanu, formeaza mini-USL-ul. E un mini-USL pentru partidele astea sunt formate din scursuri din cele doua partide. Nu vor fi deloc a treia forta politica, cred ca aceasta colaborarae ii va ingropa si pe unii si pe altii, pentru ca dl Tariceanu este specialist in ingriopaciuni. Asa cum a ingropat PNL asa va ingropa si noua miscare politica”, a zis Băsescu la Digi24.

El a apreciat ca nu este valabila in acest caz zicala ca 'Unde-s doi, puterea creste'.

`Unde-s doi cu minte, doamna, trebuie sa aiba si minte ca sa creasca puterea. Nu cred ca Ponta a facut o buna afacere, dar nici Tariceanu. Sunt calcule gresite, disperarea i-a impins la o solutie pe care o va valorifica in prima instanta Tariceanu sa ia 3-4 la prezidentiale si pe urma probabil ca lecuiti de performantele lui Tariceanu se vor desparti”, a declarat Basescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.