Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, anunț important despre viitorul său

Președintele Traian Băsescu își face deja planurile pentru finalul mandatului, dar mai ales planuri pentru perioada post-Cotroceni. Băsescu a declarat că va depune solicitare pentru a obține cetățenia Republicii Moldova, în cadrul ultimei vizite oficial pe care o va întreprinde dincolo de Prut.

„Categoric da, am şi vorbit cu preşedintele Timofti zilele trecute pe această temă şi am stabilit că, după alegerile din Republica Moldova, voi face o vizită, ocazie cu care este şi vizita de rămas bun, şi voi depune cererea pentru dobândirea cetăţeniei Republicii Moldova”.

Traian Băsescu a mărturisit că are un mare suport în a obţine cetăţenia Republicii Moldova în basarabeanul Eugen Tomac, care conduce campania electorală a candidatului PMP la prezidențiale, Elena Udrea, şi care îl întreabă mereu: „Domnule preşedinte, nu îţi uitat de acea cerere?”.

„Nu am uitat, şi cu certitudine ar fi pentru mine o mare onoare să primesc cetăţenia Republicii Moldova”, a continuat Băsescu, citate de Mediafax.

Întrebat dacă această iniţiativă este un simbol sau mai mult, Traian Băsescu a răspuns: „Un simbol şi atât. Un gest simbolic, dacă autorităţile din Republica Moldova vor dori să o facă, pentru că eu pot să cer, dar trebuie să mi-o şi aprobe cineva, cetăţenia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.