Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, APEL la parlamentari: Legea offshore nu poate fi votată după cum ridică degetul Dragnea sau Tăriceanu

basescu

Traian Băsescu face apel la parlamentari să voteze în funcție de interesul național și nu cum doresc liderii partidelor de la putere. Fostul șef de stat susține că există o luptă surdă între Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu pe această temă.

"Utilizarea gazelor naturale din Marea Neagră în economia românească, cea mai bună soluţie !

Pănă cu ceva vreme în urmă nu puteai deschide un televizor fără să-i vezi pe Dragnea, Tăriceanu sau pe Vâlcov desenând pe tablă grafice sau făcând calcule ce ne arătau cum o să ne dea bunăstarea afară din case, cum o să avem autostrăzi care vor brăzda ţara în toate direcţiile .

De când cu legea offshore în conţinutul căreia îşi regăsesc interesele mari companii petroliere, aflăm doar despre lupta surdă dintre Tăriceanu şi Dragnea cu privire la bani şi nici un cuvânt, nici un plan, nici un grafic televizat la ore de maximă audienţă, despre cum vom folosi aceste gaze naturale pentru relansarea petrochimiei, pentru extinderea reţelei de gaze naturale destinată alimentării locuinţelor, pentru creşterea calităţii vieţii românilor, pentru reducerea poluării, pentru crearea de locuri de muncă în economia românească.

Numai după ce planul este făcut, se poate stabili un nivelul corect al redevenţelor şi taxelor suplimentare astfel încât preţul gazelor pe piaţa românească să încurajeze utilizarea acestora în economia naţională . Numai aşa deputaţii vor putea vota în cunoştinţă de cauză.

Iar dacă suntem mânaţi de dragostea pentru export, nu mai bine privim către Prpublica Moldova în loc să vedem doar Ungaria şi Austria ?

Este timpul ca parlamentarii, indiferent de apartenenţa politică să pună piciorul în prag. Această lege nu poate fi votată după cum ridică degetul Dragnea sau Tăriceanu, ci după conştiinţa fiecăruia în legătură cu interesul naţional.

Experienţa privatizării prin vot în Parlament a PETROM, funcţie de degeţelul ridicat de Adrian Năstase ar trebui să ne fie suficientă", a scri Traian Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.