Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu aruncă BOMBA: GAFA făcută de Laura Codruța Kovesi și planul SECRET al lui Liviu Dragnea

www.luju.ro
basescu kovesi

Traian Băsescu îi aplică lovitura decisivă șefei DNA, Laura Codruța Kovesi! Fostul președinte aruncă bomba în politică și spune că procurorii DNA au gafat grav în dosarul penal pe care l-au făcut pentru trecerea lacului Belina de la autoritatea centrală la cea locală. DNA o acuză pe vicepremierul Sevil Shhaideh de abuz în serviciu pentru o faptă din 2013, când era secretar de stat în guvernul Victor Ponta. De aceeași infracțiune e acuzată și ministrul Rovana Plumb, titulară la Mediu, în perioada invocată de DNA. Numai că, potrivit lui Băsescu, procurorii au greșit încadrarea.

În plus, Băsescu a dezvăluit și planul secret pe care-l avea Liviu Dragnea cu lacul Belina. Voia să facă o zonă fără taxe, destinată jocurilor de noroc.

Citește și: Dezvăluire incredibilă! Fiica ministrului Petre Daea le-a cerut bani colegilor ca să plece la mare

”Au făcut încadrare proastă. A fost trafic de influență. Dragnea și-a pus lacheii să-i satisfacă dorințele. Să scoată dintr-o arie protejată un braț pe care-i place să pescuiască. Lacheii lui Dragnea, fie că e Shhaideh, fie că e ministrul Mediului, fie că a doamna Plumb, l-au servit pe Dragnea să-și mărească averea. Pe acea insulă intenția era să fie o zonă scutită de orice fel de taxe. Să fie acolo jocuri de noroc, activități economice, cazinouri, etc. Arată că procurorii sunt neprofesioniști prin încadrarea făcută. Oricât de drag mi-ar fi să atac miniștrii PSD, nu pot să mint. Nu e în zona penală, e de contencios administrativ. Se modifică o lege organică prin HG. Orice instanță ar declara HG nulă.”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Lovitură dură încasată de un fost ministru! A fost condamnat la ÎNCHISOARE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.