Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atacat dur din Republica Moldova: 'Politicienii care vorbesc despre unionism sunt niște ipocriți'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Liderul PPDA, Andrei Năstase l-a criticat pe Traian Băsescu și a sărit la gâtul unioniștilor, pe care îi face ipocriți. Năstase menționează în acest context formațiunea Partidul "Unității Naționale” al cărui președinte de onoare este Traian Băsescu. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii "Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

"Politicienii din Republica Moldova, care vorbesc despre unionism, sunt niște ipocriți, care mai ieri au fost în alianță cu Plahotniuc și același lucru îl fac. Nu-i credeți pe cei care vă vând unirea pentru că mâine vor ajunge să facă iar alianță cu Plahotniuc și vom rămâne în continuare în sărăcie, în corupție. Șalaru este unionist? Acesta este un fals unionist care nu-și vede decât de propriile interese. Îmi pare rău de dl Băsescu că a intrat în această ecuație, dar cred că tot mai mulți și mai mulți cetățeni înțeleg foarte bine ce înseamnă acest joc de-a unirea”, a declarat Năstase, potrivit Timpul.md.

Citește și: Prestația de la CSM îl poate costa funcția! Soarta lui Tudorel Toader, decisă în Comitetul Executiv al PSD / SURSE presă

Amintim că acesta nu este primul atac al PPDA asupra unioniștilor. Chiar dacă mulți dintre membrii și fruntașii PPDA susțin unirea, aceștia au lansat declarații critice asupra altor lideri unioniști. Anterior, Nicolae Josan l-a acuzat pe Băsescu de faptul că face jocul democraților și tot cei din PPDA nu au permis unioniștilor veniți la protestele din PMAN să vorbească publicului de pe scenă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.