Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu atrage atenția cu privire la comasarea alegerilor: 'Nu-i permis. E o înșelătorie'

Traian Băsescu

Traian Băsescu a vorbit, într-o ediție specială, la România TV, despre comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. Întrebat despre comasarea alegerilor, el a spus că este o înșelătorie.

„Pregătirea începerii campaniei electorale s-a făcut cu stângul. Nu-i permis să comasezi, în interesul partidelor, alegerile locale cu europarlamentare. Sunt subiecte și proceduri total diferite. Cum va arăta România după 9 iunie, când va sta timp de cinci luni, cu primari aleși și consiliu local ales, dar în funcțiune o să rămână vechii primari și vechiul consiliul Suntem de un ridicol total. E clar că alegerile se fac in interesul partidelor, nu al cetățenilor. Mă mai aștept să se facă o singură secție de voatre și pentru parlamentul European și alegerile locale. Asta ar întrece orice măsură a disprețului pentru tipul de alegeri de pe 9 iunie“, a afirmat fostul președinte, la România Tv.

Cu privire la interesul comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, Băsescu crede că este o înșelătorie la mijloc.

„În spatele acestei decizii e o înșelătorie. Îi aduc la alegerile pentru primar, dacă tot ai venit, ia votează aici și pe domnul europarlamentar, pe care nici nu îl cunoaște omul. listele au câte 33 de europarlamentari. Este foarte greu să justifici amestecul europarlamentarelor cu localele“, a completat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.