Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu dă cărțile pe față! A spus TOT din dosarul fiicei: 'Au vrut să o ARESTEZE'

ioana basescu traian basescu

Traian Băsescu a decis să dea cărțile pe față și să spună totul din dosarul de la DNA al fiicei sale, Ioana Băsescu. Fostul președinte a declarat că Ioana a plecat cu fostul iubit în Cuba după ce acesta cumpărase două bilete, administrator fiind la o firmă. În plus, Băsescu recunoaște că procurorii DNA ar fi vrut să-i pună cătușe Ioanei, dar nu au avut suficiente probe, punându-o doar sub control judiciar.

”S-a ajuns pe fondul pe care eu știu de 10 zile, și am spus și unor amici, ce am aflat de la DNA. ”Vreau să-l văd pe Băsescu că cere custodia nepotului”, spuneau unii procurori. Știu cine sunt procurorii, dar e treaba mea. Nu dau niciun nume. Grupul e format din câțiva apropiați care sunt foarte legați de Kovesi.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Un tată își târăște fiica, de păr, printr-un magazin / VIDEO

Oamenii de campanie, pana la aparitia noii legi, mergeau si solicitau sponsorizări pentru campanie. Unii dadeau, altii nu dadeau. Cazul de spalare de bani: avea, la vremea aceea, un prieten care a primit banui in cont de la firma care nu e acuzata ca a dat ielgal banii. Au fost cheltuiti asa cum a considerat proprietarul firmei, pentru ca era impreuna cu proprietarul firmei si pentru ca fiica mea nu era actionara si ii spunea una sau alta de campanie. A ajuns la instigare la spalare de bani. Ce spalare de bani cand banii au fost in cont? Firma recunoaste banii, ce a facut proprietarul firmei cu banii a devenit instigare?

Astazi s-a dus la DNA cu avocat si a cerut procurorului: ”dati-mi dosarul si apoi dau declaratie”. Sigur, între timp, alti martori au fost audiati. Probabil daca astia ar fi consolidat ce a spus procurorul, probabil ar fi mers la o procedura mai dura, ar fi reținut-o.

Citește și: În una dintre cele mai dezvoltate țări din lume, peste 42% dintre bărbați sunt VIRGINI

Stiu foarte bine dupa ce a discutat cu ea, ce a facut si ce n-a facut. Să vad o acuzatie ca au cumparat bilete pentru Cuba...În 2009, fiica mea se ducea anual si va pot spune ca fiica mea i-a dat mereu banii. El a achiziționat biletele.

La a doua acuzație, fiica mea trăia cu administratorul firmei. Acela a cheltuit banii cum a considerat. Fiica mea avea o reprezentanță din Cuba și, de fiecare dată, îi dădea bani.

Oricât aș vrea, nu ia pot ține lucrurile, pentru că e fiica mea. S-a plănuit arestarea fiicei mele. Nu au cum să ajungă la mine pentru că eu eram pe funcție, nu am cerut bani.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Cel mai TRĂSNIT campionat mondial: Întrecere de CĂȚĂRAT PE STÂLPI / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.