Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu DĂ LECŢII în direct la România TV: Anunţ de senzaţie pentru toţi românii - 'ar fi un avantaj foarte mare'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a revenit în forţă la România TV. După o absenţă îndelungată, actualul senator a făcut un anunţ de senzaţie în privinţa Unirii României cu Basarabia. După ce Prahova s-a raliat dorinţei de Unire, Băsescu spune că alte 100 de localităţi din Basarabia au luat această decizie. Mai mult, Băsescu a vorbit şi despre avantajele realizării acestui demers istoric.

Citește și: ANRE face prăpăd printre giganții de pe piață: Ce companii au fost sancționate și de ce

"Este mare lucru că fenomenul politic din Moldova se replică şi în Moldova. În Moldova sunt 100 de localităţi comune şi oraşe care în consiile locale au votat unirea cu România. Are rostul lui. Acest proces se va desfăşura în continuare în Moldova, dar e bine că începe şi în România. Sunt acte politice legale care vor duce la un act legal între cele două parlamente. Eu nu îmi asum niciun merit. Eu merg des acolo şi explic avantajele Unirii, dar există o grupare de tineri extraordinari care merg din comună în comună şi vorbesc cu cetăţenii. Asta trebuie să se întâmple şi în România. În afară de Prahova şi Bistriţa Năsăud am înţeles că a dat o asemenea scrisoare.

Citește și: Gigantul Telekom ne-a dezvăluit TOTUL! Din ce motiv au fost clienții în „BEZNĂ TOTALĂ” luni

În Moldova e un drum de parcurs. Nu suntem la stadiul naivităţilor să credem că Unirea se va produce fără efort. instituţiile româneşti să se implice şi mai mult în relaţiile cu cele din Moldova. Să se facă poduri peste Prut pe finanţare europeană. Un proces de unificare accelerat aduce un avantaj foarte mare. Agricultura Moldovei ar pute beneficia de subvenţiile pe care le au şi fermierii din România. Am discuta de o creştere a populaţiei României cu patru milioane de suflete. Acest proiect va readuce demnitatea poporului român", a spus Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.