Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, decorat şi criticat dur în Republica Moldova: 'Ne-a spus minciuni'

basescu suparat

Traian Băsescu efectuează joi și vineri o vizită privată în Republica Moldova, la invitația președintelui moldovean Nicolae Timofti. Fostului preşedinte al României îi va fi conferit Ordinul 'Ștefan cel Mare'.

Băsescu nu are parte doar de aprecieri la Chişinău. Preşedintele Partidului Naţional Liberal din Republica Moldova, Vitalia Pavlicenco, lider politic unionist, îl critică dur pe fostul preşedinte, despre care spune că a patronat un sistem corupt, i-a minţit pe românii de peste Prut şi nu merită să fie decorat.

"Am auzit că vine Traian Băsescu la Chișinău. Urmăresc ce se face prin România. Este un jihad adevărat împotriva corupților care – iată – se descoperă că au ”colaborat” bine-mersi cu mafioții din clanurile moldovenești.

Udrea e în arestul poliției, Băsescu explică de ce a calomniat o senatoare – exact așa cum Voronin m-a calomniat pe mine, ca deputat, – că de oamenii simpli nu mai zicem.

Băsescu, cel care i-a tot dezbinat pe români, inclusiv găsind doar doi la Chișinău, vine aici să primească o distincție. Interesant – pentru ce? Pentru că ne-a spus minciuni și pentru că a creat un asemenea ”stat de drept” încât a înflorit Mafia Retrocedărilor? Adică Mafia prin care s-au îmbogățit nerușinații de cocoși și udrele lor, ca și alți coțcari, din averea muncită de românii din România – inclusiv de basarabeni și bucovineni, refugiați peste Prut -, și confiscată de regimul comunist și sovietic? Rușine, domnilor! Mai informați-vă, o să vă fie jenă când se va vedea adevărata ”trudă” a Clanului Băsescu din anii precedenți, când – timp de un deceniu – a tot ciripit sentimental și despre români, și despre Unire, dar, pe de altă parte, încuraja înflorirea corupției.

Tocmai ca să nu cunoască basarabenii toate aceste lucruri nu s-a dorit să fie TV bune românești aici, ca să nu se știe ce mișmașuri făceau acolo ”frații români”, inclusiv cu indivizi antiromâni de dincoace de Prut… Totul iese la suprafață… Îmi este scârbă…", scrie Vitalia Pavlicenco pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.