Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu anunță CULISELE negocierilor purtate de Guvern la Bruxelles: Ce condiții DRACONICE sunt pentru acordarea banilor din PNRR

Traian Băsescu, fostul președinte al României și actual europarlamentar, a spus, duminică seara, la România TV, ce a discutat Guvernul la Bruxelles cu oficialii europeni privind PNRR.

"Trebuie înghețate salariile și pensiile. Și mărite cele mici. Dar anvelopa salarială la bugetari trebuie înghețată. Asta a convenit Guvernul cu CE la discuțiile despre PNRR.

Se vizează o nedepartajare a impozitelor pe clădiri. Societățile plătesc taxe mai mari pe imobile decât oamenii. Se vizează eliminarea tutror facilităților de reducere de TVA.

Acordul vorbește și de depolitizarea companiilor de stat și închiderea minelor. Vă spun din ce citesc din înțelegerea Guvernului cu Comisia Europeană.

Nu poți să-i spui austeritate când am avut creșteri explozive de pensii și salarii. Sunt date, nu pot luate înapoi decât cu costuri politice foarte mari. Soluția a fost înghețarea anvelopei salariale la nivelul 2019. Sunt condiții pentru acordarea banilor din PNRR", a spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.