Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre demersul opoziției de a dărâma Guvernul: 'Moțiunea trebuia făcută, dar nu cred că va trece'

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat, miercuri seară, la B1 TV, șansele moțiunii de cenzură, care a fost depusă de PNL, USR, PMP și UDMR. Acesta nu crede în succesul inițiativei opoziției.

"Principalul obiectiv al acestei moțiuni trebuie să fie acela de a arăta că există opoziție. Nu este obligatoriu, deși mi-aș dori foarte mult, ca moțiunea să aibă succes. Dacă ar avea succes, ar fi foarte bine. Moțiunea trebuia făcută, dar nu cred că va trece. Sincer să fiu, PSD este capabil să instituie un sistem de control al oamenilor săi, care să facă imposibile dezertări. Nu cred că va fi o hemoragie atât de mare de PSD-iști încât să acopere golul de circa 30 de locuri. După socotelile mele, cu tot cu trecerea UDMR de partea opoziției, lipsesc vreo 30 de voturi", a declarat fostul președinte.

Citește și: Andrei Caramitru profețește că PNL, PMP și UDMR vor trăda! ‘Vor dispărea strategic la vot’

Băsescu a avut un schimb de replici și cu Liviu Pop, fostul ministru PSD al învățământului. Acesta din urmă i-a sugerat să vină în coaliție cu PNL și USR ca premier, dacă tot le știe pe toate.

Citește și: EXCLUSIV - Moțiunea de cenzură. Barna: UDMR a confirmat că va vota / Korodi: Singura variantă - Guvern în jurul PNL / Turcan: Încă nu avem suficiente voturi

"Eu sunt europarlamentar, deocamdată. Am altă treabă. Nu cred că aveți pe cineva mai bun decât doamna Dăncilă, așa cum e doamna Dăncilă. Voi nu vă dați seama cum vă vedeți din afară. Voi vă credeți deștepți când sunteți acolo, între voi, și mergeți cu programul lui Daddy care a nenorocit țara, fără să înțelegeți ce faceți. Nu sunteți niște oameni neapărat vinovați pentru că, dacă nu înțelegeți, asta e, atât puteți face pentru țara asta", a replicat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.