Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre scrisoarea în română a lui Emmanuel Macron: 'Se învârte în jurul subiectului, nu are curaj să pună degetul pe rană'

captură video
Traian Basescu multime

Traian Băsescu a declarat, la Timișoara, că președintele francez Emmanuel Macron, în scrisoarea adresată cetățenilor UE, evită să spună direct care sunt problemele Europei și nu are curaj „să pună degetul pe rană”.

Vezi și: Surpriză pe scena politică - Sebastian Ghiță candidează pentru un post de europarlamentar

„Am văzut o scrisoare a lui Emmanuel Macron legată de viitorul Europei. Se învârte în jurul subiectului, nu are curaj să pună degetul pe rană, să spună care sunt problemele Europei. Dar, în substrat, pentru cei care înțeleg limbajul diplomatic, și el crede că trebuie către această direcție să se îndrepte și Europa”, le-a spus Traian Băsescu studenților Universității de Vest din Timișoara.

Citește și: Mare atenție! Tudorel Toader a făcut un anunț important pentru Justiție

Afirmația fostului președinte vine după ce Emmanuel Macron a prezentat într-o scrisoare adresată cetățenilor UE, în contextul campaniei pentru scrutinul europarlamentar, viziunea sa despre Europa, scrie mediafax.ro.

Liderul de la Paris a pledat pentru „renaşterea europeană”, subliniind că „scrutinul europarlamentar va fi decisiv pentru viitorul continentului”.

Citește și: Ipoteză-bombă! Klaus Iohannis ar putea fi retras din cursa pentru prezidențiale

„Niciodată după al II-lea Război Mondial Europa nu a fost atât de necesară. În acelaşi timp, Europa nu a mai fost în atât de mare pericol", a spus Macron, subliniind că ieşirea Marii Britanii din UE reprezintă "un simbol al crizei cu care se confruntă Europa”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.