Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre un posibil scenariu al PNL şi USR privind retragerea lui Nicuşor Dan în favoarea lui: 'NU le trece prin cap o asemenea soluție'

basescu

Traian Băsescu a declarat, întrebat despre un posibil scenariu al PNL şi USR ca Nicuşor Dan să se retragă în favoarea lui, că atât liberalii, cât şi reprezentanţii USR sunt atât de nepregătiţi politic încât nici prin cap nu le trece o astfel de soluţie.

„Şi liberali şi USR sunt atât, vreau să spun un lucru urât dar fără să jignesc, aşa că mâ gândesc cum să formulez - sunt atât de nepricepuţi politic încât nici prin cap nu le trece o asemenea soluţie. Ei îşi vor lua răsplata când vor constata că au mers pe un om pe care îl vor lăsa fără sprijin şi atunci vor fi condamnaţi, pentru că nici liberalii nu vor binele lui Nicuşor şi cu atât mai puţin bişniţarii de la USR care conduc organizaţia de la Bucureşti. Deci nu cred că au atâta minte să îi spună lui Nicuşor să se retragă în favoarea mea. Dacă vreţi să glumim sâmbăta – recunosc că sunt cel mai bun, dar nu vor face acest gest”, a afirmat Traian Băsescu, întrebat sâmbătă la prezentarea programului pentru Capitală dacă este posibil un scenariu care se vehiculează neoficial potrivit căruia Nicuşor Dan se va retrage din competiţia pentru PMB în favoarea candidatului PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.