Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, document incendiar în direct la TV în plin scandal legat de cazul Caracal: 'Iată ce poate face STS'

basescu traian

Fostul președinte Traian Băsescu a prezentat duminică, la România Tv, un raport al Comisiei Europene privind serviciul 112.

„S-a încercat în zona de discreditare, în fază inițială, dădeau vina una pe alții. Iată ce poate face STS! În momentul de față, STS poate să dea o evaluare a locației cu o toleranță de la 70 la 5000 de metri. Aceasta este foaie din raport. Acest sistem pe care îl are STS merge cu o toleranță de la 70 de metri la 5000 de metri. (...) Deci asta este performanța echipamentului. Un alt lucru, toate sistemele 112 din Europa intră într-un proces de modernizare. Acest sistem va permite localizarea cu o eroare de la 50 la 100 de metri, dar numai pentru telefoanele care sunt în sistem Android”, a spus Băsescu.

Băsescu a făcut trimitere și la Constituție, spunând că Alexandrei și Luizei nu le-a fost respectat primul drept garantat de Constituția României, dreptul la viață.

„Este Capitolul 2 (c.n. din Constituție) care spune foarte clar drepturile cetățenilor români. Primul articol este legat de dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică. Or pentru a proteja aceste drepturi responsabil este statul. (...) Deci acestor copile nu le-a fost respectat primul drept garantat de Constituția României, dreptul la viață. Au fost bâlbâieli, a fost minciună multă”, a mai spus fostul președinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.