Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu duce mai departe conflictul cu Victor Ciutacu: 'A fost secetă în ziua în care l-a adus barza'

basescu-ciutacu_1-465x390

Traian Băsescu duce mai departe schimbul de replici online cu jurnalistul Victor Ciutacu. Fostul președinte l-a inclus inițial pe Ciutacu printre potențiali vinovați de blocarea unei reforme în Sănătate în 2012, alături de Orban și Arafat, iar jurnalistul  i-a răspuns ironic și i-a amintit că se PMP se află la guvernare.

Vezi și: Traian Băsescu îi atacă în termeni duri pe Victor Ciutacu, Raed Arafat și Ludovic Orban: 'Azi răcnesc despre nereformarea sistemului'

După replica lui Ciutacu, Băsescu revine pe Facebook și îl atacă pe jurnalist: „Dom` Ciutacu! Supărat că în postarea de ieri l-am menţionat doar în paranteză, “băiatul” care avea loc doar pe colţul mesei bogaţilor din “grupul de la Monaco” se dezlănţuie cu agresivitatea specifică celor în al căror creier este un deşert în care nu creşte nici măcar un cactus. Ce ghinion pe Dom` Ciutacu... A fost secetă în ziua în care l-a adus barza...”, scrie Băsescu pe Facebook. .

Vezi și: Victor Ciutacu: Pe nea Trăian, de când e nevoit să frecventeze doar studiouri de videochat, amintirile îl chinuiesc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.