Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, după ce Guvernul a decis închiderea barurilor, restaurantelor și bisericilor: 'Sunt măsuri slabe! Numărul celor infestați e mult mai mare'

basescu

Marcel Vela a anunţat că se suspendă activitatea de servire şi consum al produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice organizată de restaurante, hoteluri, cafenele, dar şi zborurile către Spania, pentru 14 zile. Guvernul a interzis și organizarea slujbelor religioase în biserici.

Traian Băsescu critică deciziile guvernului PNL și acuză că măsurile de închidere a barurilor și restaurantelor trebuiau luate de acum două luni. În plus, el nu a fost de acord nici cu prevederile din decretul emis de Klaus Iohannis, prin care s-a decretat starea de urgență și a precizat că numărul românilor infectați cu coronavirus nu este de 217, cum anunță autoritățile, ci mult mai mare.

Citește și: Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

”Sunt măsuri slabe! Guvernul trebuie să înțeleagă că avem o întârziere de o lună și jumătate în luare măsurilor ferme. Trebuie pregătite 20-30.000 de locuri în hoteluri, unde să se intre în carantină, indiferent de unde vii. numărul celor care sunt, deja, purtători ai virusului, sunt mai mulți decât cei 217. În România au intrat zeci de mii de oameni veniți din zonele infestate.

Suntem o țară de autiști, măsurile luate nu au nicio treabă cu Europa. România poate beneficia de sprijin de la Uniunea Europeană. În schimb, prin decretul președintelui s-a dat liber la cheltuieli, la angajări care cum vrea.”, a spus Traian Băsescu, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: EXCLUSIV Cine finanțează partenerul ‘pro-bono’ al Guvernului Orban 2 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.