Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, după ce un revoluționar i-a spart capul cu cârja lui Gelu Voican Voiculescu: 'A greşit, nu avea ce căuta acolo'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Traian Băsescu consideră că Gelu Voican Voiculescu a greşit că a participat la manifestările dedicate marcării a 30 de ani de la Revoluţie. ”Nu avea ce căuta acolo. A fost o demonstraţie de lipsă de înţelepciune”, a spus Băsescu, potrivit news.ro

Traian Băsescu a fost întrebat, luni seară, la Realitatea Plus, ce crede despre prezenţa lui Gelu voican Voiculescu la lamifestările dedicate Revoluţiei şi a răspuns: ”A greşit, nu avea ce căuta acolo. Ştie foarte bine cum sunt revoluţionarii, ştie foarte bine că pe lângă ei sunt foarte mulţi alţi oameni care îi susţin. Nu avea ce să caute acolo”.

Citește și: Klaus Iohannis a înlăturat un mare obstacol de pe piața românească!

Băsescu crede că Voican Voiculescu, inculpat pentru infracţiuni contra umanităţii, dacă va câştiga procesul, ar fi trebuit să aştepte şi apoi să participe la comemorări.

”A fost o demonstraţie de lipsă de înţelepciune. Nu avea de ce să meargă acolo. Eu aş fi aşteptat să câştig procesul – dacă crede că-l câştigă - şi pe urmă să mă duc la comemorări”, a mai spus Băsescu.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit cu o cârjă în cap, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti. El s-a ales cu o rană sângerândă la cap, iar ulterior a depus plângere împotriva agresorului.

Voican Voiculescu este inculpat pentru infracţiuni contra umanităţii în Dosarul Revoluţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.