Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu explică cum a ajuns să colaboreze cu Securitatea: Așa sunt eu ghinionist! SRI ne-a avertizat

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu este acuzat de CNSAS că a colaborat cu Securitatea, sub numele de cod Petrov. Băsescu susține că el nu-și aduce aminte să fi semnat vreo notă informativă sub acest pseudonim. El a mai arătat că SRI a avertizat încă de la începutul campaniei că vor ieși documente secrete.

Citește și: ALERTĂ - UDMR a SUSPENDAT protocolul cu PSD-ALDE: majoritatea parlamentară este aruncată în aer

”Nu, nu îmi aduc aminte de așa ceva. Lăsați-mă să văd dosarul, eu mă voi duce să văd dosarul imediat ce se depune la instanță și vă asigur că voi lua fiecare document și îl voi prezenta pentru că acolo sunt niște foi.”, a spus Traian Băsescu, într-un interviu pentru Europaliberă.

Traian Băsescu susține că nu este prima oară când se încearcă doborârea sa în plină campanie electorală și amintește faptul că SRI a avertizat că vor fi scoase de la naftalină documente secrete.

”Nu, așa sunt eu ghinionist. Ori apare ceva cu Flota, ori apare ceva cu dosarele, în condițiile în care am primit cinci adeverințe de necolaborare.

Nu știu. Știu însă că SRI-ul a avertizat înainte de începerea campaniei, dacă vă aduceți aminte, că vor ieși documente secrete. E prima avertizare pe care o dau. Mai este o listă întreagă de lucruri care anticipa SRI-ul că se vor petrece în campanie. Să vedem, după 27 discutăm.”, a mai spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.