Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu explică de ce nu pot fi ANTICIPATE, după victoria lui Klaus Iohannis: 'NU vor renunța parlamentarii la pensie'

basescu traian

Fostul președinte al României Traian Băsescu  este de părere că, după victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis în fața PSD la alegerile prezidențiale, organizarea alegerilor parlamentare anticipate nu este o variantă pentru că parlamentarii nu vor renunța la pensiile pe care le vor primi prin deținerea unei astfel de funcții.

Citește și: Traian Băsescu, după ce Viorica Dăncilă și-a anunțat demisia: 'E ultima care trebuie să fie făcută responsabilă. Mai aveau puțin și spuneau că au câștigat'

„Nu. Nu vom avea alegeri anticipate. Nu poți să ceri celor 460 de parlamentari să renunțe la pensia pe care o au prin lege. Nu văd ca în Parlament să își taie aceste drepturi. Nu cred că se va întampla”, a spus Traian Băsescu, la Digi24.

De altfel, Traian Băsescu a recunoscut că nu a luat o decizie bună în timpul mandatului său prin care primarii să fie aleși într-un singur tur.

”Alegerea într -un singur tur  a primarilor nu a fost cea mai buna decizie. Trebuie să fie dat o OUG privind alegerea primarilor în două tururi”, a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.