Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, ieșire explozivă: 'Scrisoarea idioată trimisă de Dăncilă l-a făcut pe Juncker să nu mai aibă pic de respect pentru premier'

basescu

Traian Băsescu susţine că modul în care preşedintele Comisiei Europene a reacţionat, la sosirea în România, când premierul Viorica Dăncilă a întîrziat la aeroport iar oficialul european a plecat, arată respectul CE faţă de Guvernul României. Băsescu a mai adăugat că „foarte probabil scrisoarea idioată pe care trimis-o cu lovitura de stat din România l-a făcut pe Jean Claude Juncker să nu mai aibă pic de respect pentru premierul României”.

„Nu prea se cade să te aştepte premierul la aeroport. Domnul Jean Claude Juncker trebuia să facă premierului o vizită la Palatul Victoria într-o întâlnire nu de un sfert de oră, ci de o jumătate de oră, ăsta-i standardul optim, dar foarte probabil scrisoarea idioată pe care trimis-o cu lovitura de stat din România l-a făcut pe Jean Claude Juncker să nu mai aibă pic de respect pentru premierul României” a afirmat Traian Băsescu luni seară, la TVR, conform news.ro.

Fostul şef al statului a arătat că ceea ce s-a întâmplat luni, când premierul a întârziat, este „o chestiune consistentă de nefuncţionare a statului” ca urmare a înlocuirii SPP cu Jandarmeria în activităţile de pază a membrilor Guvernului.

„Jandarmeria trebuia să informeze SPP-ul asupra întârzierii doamnei Dăncilă”, a mai spus Băsescu, arătând că SPP este structura care este informată, conform protocoalelor, de vizitele demnitarilor străini.

„Întâmplarea cu doamna Dăncilă şi modul expeditiv în care a tratat-o Jean Claude Juncker este expresia respectului pe care-l au pentru actualul Guvern, nu pentru România” a mai spus Băsescu, adăugând: “Nu are nicio vină Dăncilă, e victima unor jocuri cu instituţiile statului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.