Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl DISTRUGE pe Ludovic Orban: 'Oricât te-ar lăuda B1TV şi RealitateaTV, asta nu înlocuieşte testările'

Agerpres
basescu orban

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, îl critică pe actualul premier, Ludovic Orban, pentru faptul că nu testează la capacitate maximă persoanele suspecte de Covid-19. Băsescu arată că trebuie efectuată o testare la scară largă. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3826 de cazuri noi de coronavirus, la 7039 de teste prelucrate.

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

„Orban, tu îţi dai seama ce faci?

Pentru că nu se testează pe scară largă, foarte mulţi oameni contaminaţi su SARS-COV 2 nu sunt depistaţi în timp util pentru a fi izolaţi şi trataţi. Din acest motiv, foarte mulţi ajung la spital când boala este avansată, mulţi dintre ei trebuind să fie internaţi direct la ATI, dacă sunt locuri.

Eu nu spun că nu trebuiesc organizate alegeri. Trebuiesc făcute, dar asta nu poate să fie legată de ascunderea situaţiei reale a infectării populaţiei, doar pentru a putea crea aparenţa că pandemia este sub control. Nu este sub control Orban, pentru simplul motiv că nu testaţi suficient pentru a cunoaşte realitatea stării de îmbolnăvire a populaţiei.

Nu testezi, nu cunoşti şi nu poţi controla o situaţie pe care nu o cunoşti. Testarea pe scară largă trebuie făcută pentru a-i salva pe cei care pot fi salvaţi.

Orban, oricât te-ar lăuda B1 şi Realitatea, asta nu înlocuieşte testările şi din această cauză, sute de oameni care ar putea fi salvaţi dacă s-ar şti din timp că sunt infectaţi, mor.

Orban, te rog, încearcă să înţelegi ce faci!”

Citește și: Rusia, ENERVATĂ de anunțul Maiei Sandu privind retragerea trupelor din Transnistria: 'Poate duce la o destabilizare gravă' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.