Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl SPULBERĂ pe Klaus Iohannis pentru gestionarea crizei Covid: 'Încearcă să câștige voturi cu un rânjet pe față. Este de un ridicol nemaipomenit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Traian Basescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, îl critică în termeni duri pe Klaus Iohannis pentru modul în care a gestionat criza Covid-19 din țara noastră. El este de părere că Iohannis trebuia să impună starea de urgență, astfel încât cazurile noi să nu mai apară.

Citește și: Medicul Virgil Musta, semnal de alarmă: 'Este un moment dificil!’

„E doar o răceală zicea Iohannis. Zicea zilele trecute: dar ce să facă oamenii politici? Este de un ridicol nemaipomenit. Pot nemții să-i dea câte decorații vor.

E criză majoră. România e plină de focare de Covid-19. Interesul este politic. Cred că oamenii ăștia vor trebui să răspundă pentru modul în care au gestionat problema limitării acestei pandemii. Cheia pe care guvernanții și președintele, în primul rând, pentru că este o chestiune de situație națională.

Președintele trebuie să fie mintea limpede. El știe că intrăm într-o situație dramatică dacă atingem capacitatea maximă a sistemului sanitar. Și nu mai poate fi evitată! E o treabă de securitate pe care președintele o știe foarte bine. Președintele trebuia să se urce cu picioarele pe starea de urgență.

Președintele e primar de Sibiu care încearcă să câștige voturi cu un rânjet pe față", a spus Traian Băsescu la postul de televiziune Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.