Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, intervenție explozivă pe justiție: vrea reevaluarea MCV-ului pentru România. Ce acuzații face fostul președinte

Facebook
basescu

Traian Basescu, fostul președinte al României, a fost invitat în cadrul emisiunii Legile Puterii de la Realitatea Plus. Actualul europarlamentar a afirmat că nicio țară nu ar trebui să se apuce de privatizări în lipsa unei justiții puternice din cauza riscului apariției actelor de corupție.

ALERTĂ meteo - 7 județe sunt sub COD PORTOCALIU și alte 20 sunt sub COD GALBEN

Băsescu a mai vorbit și de raportul MCV din 2019. Fostul președinte a cerut reevaluarea documentului, acuzând partidele politice că au adus informații false grupurilor politice din Parlamentul European. Băsescu mai spune și că unul din obiectivele sale din postura de europarlamentar este și acela al reevaluării României din punctul de vedere al Justiției.

Europarlamentarul Mișcării Populare a mai afirmat că în forul legislativ s-a discutat despre eliminarea noxelor din atmosferă până în 2050, avertizând despre riscurile pe care le presupune acest proces. Băsescu a oferit ca exemplu cazul minelor închise din Valea Jiului, care reprezintă din punctul său de vedere un dezastru ecologic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.