Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, la un eveniment important pentru PMP: 'Acest lucru m-a obligat şi pe mine să fiu astăzi aici'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Lucian Morar a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PMP Maramureş. Peste 600 de delegaţi au fost prezenţi sâmbătă la Conferinţa judeţeană de alegeri a PMP, Morar fiind singurul candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei. Morar este primar al oraşului Ulmeni. 

"Trebuie să creştem mai mult ca să contăm în politica Maramureşului. Să fim un partid care răspunde nevoilor oamenilor, să fim mai apropiaţi de oameni, de problemele lor, să vorbim cu oamenii despre toate nemulţumirile lor, să căutăm soluţii împreună. Imediat după alegeri îmi propun să mă întâlnesc cu ceilalţi colegi din judeţ. Voi merge în toate localităţile, inclusiv cele îndepărtate, pentru a mă întâlni cu toţi colegii care mi-au arătat încrederea lor şi vom încerca să înfiinţăm noi organizaţii în comunele şi oraşele unde acum nu deţinem organizaţii. (...) Mohicanii nu se dau deoparte când e vorba de luptă", a afirmat Morar, potrivit agerpres.ro.

Mihai Chirica intervine în scandalul plecărilor din PSD: 'Dragnea fără Parlament e ca roata fără spiţă, nu contează'


Prezent la Conferinţa judeţeană de alegeri, preşedintele PMP, Traian Băsescu, a avut cuvinte de apreciere la adresa filialei maramureşene, remarcând că e una dintre cele performante din ţară. 

"E un moment important pentru organizaţie. Este şi un moment de bilanţ, dar şi un moment care să prefigureze viitorul, pentru că orice alegeri înseamnă opţiuni, în primul rând, iar rezultatele organizaţiei de Maramureş sunt printre cele mai bune din ţară! (...) La Baia Mare este ceva aparte pentru că este singura organizaţie în care avem doi senatori. Este organizaţia cea mai titrată şi asta obligă. Acest lucru m-a obligat şi pe mine să fiu astăzi aici, ca semn de recunoştinţă pentru efortul pe care l-aţi făcut toţi în politică. Într-adevăr, unii sunt consilieri, alţii parlamentari, dar cei mai mulţi dintre dumneavoastră nu aveţi nicio funcţie dobândită în urma efortului pe care l-aţi făcut în campanie, pe care îl faceţi în fiecare zi. Cei mai mulţi dintre dumneavoastră o faceţi pentru că aşa vă dictează inima, conştiinţa sau opţiunea politică. (...) Cel mai mare respect într-un partid trebuie arătat militanţilor partidului, acelora care o fac pur şi simplu fără să aştepte nimic", a spus Traian Băsescu. 

La nivelul judeţului Maramureş, PMP deţine doi senatori şi un deputat, un vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, trei primari, trei viceprimari, 76 de consilieri locali, trei consilieri judeţeni şi doi consilieri municipali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.