Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu lămurește înțelegerea cu Victor Ponta și Liviu Dragnea: 'E ziua SPOVEDANIILOR'

Victor Ponta a dezvăluit că celebrul ”pact de coabitare” cu Traian Băsescu, semnat în 2012, ar fi fost negociat de Liviu Dragnea. Fostul președinte al României vine cu lămuriri despre unul dintre cele mai ciudate episoade din politica ultimilor ani. Băsescu spune că Dragnea a avut un rol minor în negocieri și că actul final a fost făcut după ce Victor Ponta a făcut completări, iar actualul președinte al PSD a cerut ca documentul pe care Ponta făcuse adnotări să fie distrus.

”Dragnea a avut un rol minor, fără să vreau să îl minimalizez pe Dragnea. Problema mea era premierul, nu Victor Ponta sau Dragnea. Eu am transmis un mesaj, nu mai știu cum l-am transmis. Mesajul a fost acesta: voi recunoaște rezultatul alegerilor, va fi premier de la USL, dar nu în orice condiții. În condițiile în care voi avea un protocl, atunci puteți nominaliza pe oricine. Voi desemna un premier de la USL, dar nu pe cel pe care îl propuneți dacă nu semnați un protocol.

E ziua spovedaniilor în politică. Pe acel protocol a făcut adnotări Victor Ponta, nu Liviu Dragnea. Dragnea a fost foarte prudent și a cerut ca formatul cu adnotări să fie distrus. Dragnea nu a avut niciun rol în numirea lui Kovesi. Intrăm în niște intimități ce se petrec în toate țările.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.