Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu lansează un atac furibund: 'Comisia Europeană bate câmpii! Care articol e nedemocratic?'

Octav Ganea / http://inquamphotos.com/
basescu

Comisia Europeană a transmis miercuri că este îngrijorată în legătură cu evoluţiile recente din România şi cere Parlamentului de la Bucureşti să reconsidere modificările din justiţie.

"Urmărim cu îngrijorare evoluţiile recente din România. Independenţa sistemului judiciar românesc şi capacitatea sa de a combate în mod eficace corupţia constituie pietre de temelie fundamentale ale unei Românii puternice în cadrul Uniunii Europene", se arată într-o declaraţie comună a preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi a prim-vicepreşedintelui Frans Timmermans, publicată pe site-ul Comisiei.

Citește și: Comisia Europeană îi transmite un mesaj TRANȘANT României! Motivul de îngrijorare al mai-marilor

Traian Băsescu lansează un atac furibund la adresa celor doi lideri europeni și a Comisiei Europene. Fostul președinte le cere celor care critică legile justiției să indice un singur articol nedemocratic și care afectează independența justiției.

”Timmermans e un anti-român. El ne-a atacat mereu țara. Care e articolul pe care îl consideră în neregulă? Care e articolul în neregulă din cele 3 legi? Comisia Europeană, în acest comunicat, bate câmpii. Noi, cei care trăim în România și suntem muritori, știm ce e. Care e articolul care duce înapoi justiția din România? E singura mea întrebare: care e articolul care e nedemocratic din cele 3 legi, unul care împiedică justiția? Tot soiul de propagandiști au dezinformat populația. E o minciună ce trebuie corectată. Noile legi fac ajustări la legile care au arătat că, după 10-12 ani, ar trebui corectat. E o propagandă, un joc al unui sistem, nimeni nu poate da un singur articol. Legile justiției, pe fond, sunt în regulă. Eu nu pot fi partenereul dezinformatorilor.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: O nouă „Brigitte Macron” cucerește Franța! Cu cine s-a cuplat Pamela Anderson și ce a făcut cu casa din SUA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.