Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu loveşte din nou în Antena 3: 'Nu dau bani pentru propaganda turnătorului Voiculescu'

gadea basescu

Traian Băsescu a intrat într-un război total. După ce Mihai Gâdea l-a ameninţat că-l va da în judecată pe fostul preşedinte, Băsescu a reacţionat din nou.

Detalii aici: Mihai Gâdea anunță că îl dă în judecată pe Traian Băsescu. Ce despăgubiri i se vor cere

"S-a enervat cineva? Calm, calm...enervarea dăunează grav sănătăţii. Lista extinsă. Familia mea nu vrea să plătească bani pentru propaganda turnătorului Voiculescu şi a acoliţilor săi. Drept pentru care, alături de laptele Zuzu, cosmeticele L'Oreal şi medicamentul Strepsils, familia mea a adăugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpăra şi sprayul de bucătărie Ambipur, pasta de dinţi Lacalut şi deodorantele Dove pe care le foloseam pînă acum. Motivul? Îşi fac reclamă pe televiziunile Antena 1 şi Antena 3. Pe piaţă, există şi alte produse la fel de bune ca acestea, care nu finanţează prin publicitate pe turnătorul Voiculescu şi pe acoliţii săi de la Antena 3", a tunat Băsescu.

Vezi și:FĂRĂ PRECEDENT Băsescu anunţă BOICOT masiv la Antene: 'Am hotărât asta

Fostul şef al statului a avut un mesaj pe facebook şi pentru susţinătorii săi. "Îi îndemn pe toţi simpatizanţii mei, cei care zilnic sunt umiliţi la Antena 3 pentru că sunt “băsişti”, dar şi pe cei care nu sunt “băsişti” să nu mai cumpere aceste mărci de produse, care, probabil fără intenţie, par a se asocia cu mîndrie cu turnătorul Voiculescu şi acoliţii lui de la Antena 3. Eu şi familia mea nu vrem să băgăm bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al acoliţilor săi de la Antena 3. Asta pentru că banii de publicitate se regăsesc în preţul cu care noi cumpărăm aceste produse din magazine. De ce să-i dăm bani turnătorului Voiculescu şi acoliţilor săi de la Antena 3?", a încheiat tirada Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.