Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: Macron s-a trezit din somn și zboară ca un fluturaș din floare în floare/ Marea problemă a Europei

traian băsescu.

Fostul președinte Traian Băsescu a analizat războiul din Ucraina și susține că marea problemă a Europei este faptul că nu poate defini ceea ce ar însemna o victorie în fața Rusiei. De asemenea, fostul președinte a explicat că o declarație precum cea a președintelui Franței, Emmanuel Macron, care a spus că NATO ar trebui să trimită trupe pe frontul ucrainean arată cât de slab pregătit este acesta.

”Problema cea mare a Europei este că nu avem niște parametri pentru victorie în Ucraina, ce vom considera ca fiind victorie în Ucraina. Să poată să vină și să spună: dragi europeni, am câștigat războiul. Care este linia? Să fie eliberat toată Ucraina continentală? Să fie eliberată toată Ucraina și Crimeea, așa cum cere Zelenski? Să nu mai poată înainta Putin dincolo de o anumită linie? Cum definim victoria în Ucraina, asta este marea problemă.”, a explicat Băsescu, la Digi 24.

Macron s-a trezit din somn

Băsescu a spus că președintele Franței este slab pregătit și a generat o undă de șoc în rândul țărilor NATO.

„Vă aduceți aminte la început, Emmanuel Macron cum ne cerea tuturor să fim atenți să nu umilim Rusia.

Macron s-a trezit dintr-o dată, din somn, și ne spune să trimitem trupe în Ucraina. Este foarte prost consiliat sau nu citește destul, nu știu, dar îmi este greu să cred că nu are informații. Serviciile secrete franceze sunt foarte puternice.

Gândiți-vă cum a sunat în toate capitalele NATO, când Macron ca un fluturaș din floare în floare vine și spune inițial să nu umilim Rusia și acum vine să ne spună că Franța trimite trupe în Ucraina. Este foarte slab pregătit, îmi pare rău să o spun.”, a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.