Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu o UMILEȘTE pe Corina Crețu: 'E vai de mama ei'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Traian Băsescu a declarat, joi seara, la România TV, că ar pune-o pe Corina Crețu premier, în locul Vioricăi Dăncilă, deși are multe critici la adresa comisarului european de la PSD.

”Soluția ar fi pentru a scăpa de sacul acest a de probleme pe care le-au creat cele trei guverne PSD, ar fi un nou guvern. Nimeni nu spune că nu trebuie recunoscut faptul că PSD a câștigat. Să pună premier. Și eu, dacă mă întrebați, vă spun Corina Crețu, deși pe de altă parte, vă asigur că ar fi un mare eșec ca premier. Eu o văd cum vorbește ca și comisar. Vai mama ei din ce a înțeles ea din UE. Dar, mă rog, să spune că abia are patru ani de când e comisar. Dacă mai face un mandat poate înțelege cu ce se ocupă Comisia Europeană și Uniunea Europeană. Îi văd scăpările și superficialitatea în cunoașterea tratatului, din declarațiile publice.

Trebuie un premier care înțelege limba engleză, că nu stă un translator cu tine. E nevoie de o limbă, engleză, franceză, ca să facă față președinției, că acolo apar mereu dispute. ”, a spus Traian Băsescu.

Citește și: Jandarmeria reacționează la postarea lui Cristian Dide!

Declarațiile lui Băsescu vin la doar o zi de la un interviu pe care Corina Crețu l-a acordat aceluiași post de televiziune și în care se bucura că este apreciată de fostul președinte.

”Eu le mulțumesc tuturor care mă consideră capabilă de acest lucru. În primul rând, vreau să îi mulțumesc mult dl Victor Ponta. Nu intră în calculele mele să fiu prim-ministru. Vreau să îi urez succes. Dar pe de altă parte am văzut că și domnul Băsescu a vehiculat numele meu.”, spunea, miercuri, Crețu.

Citește și: Aroganță de mii de euro! Doar câteva minute i-au trebuit lui Ronaldo pentru a cheltui o sumă uriașă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.