Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, palmă de la distanţă pentru Victor Ponta

Fostul preşedinte Traian Băsescu face un gest care poate fi perceput ca o palmă de la distanţă pentru premierul Victor Ponta. Luni seara, de la ora 19.30, Băsescu participă la un eveniment la Palatul Copiilor din Bucureşti. Este vorba despre o lansare de gală a filmului "De ce eu?".

Filmul "De ce eu?" prezintă povestea procurorului Cristian Panait, fost coleg al lui Victor Ponta. O parte a presei a scris că premierul ca ar fi fost ultimul om care l-a vazut pe Panait inainte să se sinucidă. Ponta era, atunci, sef al Corpului de Control al guvernului Adrian Nastase. Mai mult, unii adversari politici l-au acuzat chiar de crimă pe Victor Ponta. Chiar şi Traian Băsescu a făcut aluzii în acest sens în primăvara anului trecut.

În septembrie 2014, Victor Ponta a oferit o declarație despre această peliculă. "Filmul lui Tudor Giurgiu despre procurorul Panait nu are nicio legatură cu mine. El spune acolo că eu nu mai eram procuror demult", a declarat premierul.

Filmul "De ce eu?" este regizat de Tudor Giurgiu, după un scenariu de Loredana Novak şi Tudor Giurgiu, iar în rolurile principale apar Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile şi Dan Condurache. La proiecţia de gală de luni seara mai participă Daniel Morar, Kelemen Hunor, Alina Gorghiu, Cristian Diaconescu, Cristi Dănileţ şi alte personalităţi. Potrivit organizatorilor, prezenţa fostului preşedintele Train Băsescu nu este sigură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.