Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, RADIOGRAFIE a social-democraților: 'PSD nu mai are cum să se reformeze! 60% dintre parlamentari sunt tineri. Pe cine să dai afară din partid?'

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a spus, miercuri seara, la Digi24, că PSD nu mai are cum să se reformeze în contextul în care 60% dintre parlamentarii partidului sunt tineri, undeva la peste 40 de ani, motiv pentru ca social-democrații ar trebui să caute oameni de valoare dinafara formațiunii politice.

Citește și: Mihai Fifor, revoltat de anunţul 'nu angajăm pesedişti': 'Ce mai urmează în România normală a lui Iohannis? Să ne dea afară din ţară?'

„Nu îmi place să mă amestez în curtea unui partid. Am avut convingerea că Dăncila va demisia. Nu știu cât de mult forțată a fost, dar era clar că nu va sta până se vor organiza noi alegeri. Dacă îi arunci pe toți în apă, plutesc. Și Ciolacu. Dăncilă mai avea o bunătate. Eu nu am considerat-o adversar pe Dăncilă.

Asta este o poveste pe care o servesc jurnaliștii pe politic (reformarea PSD n.r.). E ridicol să se vorbească de reformă la PSD. 60% din parlamentarii PSD sunt noi. Problema se pune ca PSD să caute oameni de valoare. Pe cine să dai afară din PSD? Că mulți sunt tineri, de 40 de ani”, a spus Traian Băsescu, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.