Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu reacționează, după ce comisia parlamentară pentru prezidențialele din 2009 a prezentat concluziile: 'Infractorii din PSD sunt în stare...'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Concluzia raportului final al Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 este că au fost acţiuni concertate de schimbare a şefilor de prefecturi şi de deconcentrate din teritoriu cu intenţia de modificare a rezultatului votului, dar, neavând buletinele de vot, nu se poate spune cu certitudine acest lucru, a afirmat, marţi, preşedintele comisiei, Oana Florea. Traian Băsescu, cel care a câștigat la un scor foarte strâns, de numai 70.000 de voturi, alegerile în fața lui Mircea Geoană a reacționat ironic la adresa celor din PSD și a avut, la B1 TV, un schimb de replici cu șefa Comisiei.

”Infractorii din PSD sunt în stare să vorbească despre infracțiuni, dar care sunt acțiunile de forță pe care le-au făcut oamenii Administrației Prezidențiale? Că au votat? ”, a spus Traian Băsescu.

Citește și: Carrefour face o mișcare neprevăzută: Gigantul anunță concedieri masive – Mii de angajați vor avea de suferit

”E vorba de schimbare a prefecților în aceeași zi, neașteptând avizele, acordurile fiind date ulterior, nu s-au vacantat posturile în Monitorul Oficial, s-au făcut numiri în funcție pe niște posturi care nu erau vacante. S-au schimbat șefii deconcentratelor”, a spus Oana Florea, președintele Comisiei, la B1 TV.

”Nu aveți niciun fel de respect pentru adevăr. Eu le recomand să îl declare pe Mircea Geoană președinte că eu mai candidez o dată. Să anuleze alegerile.”, a replicat Traian Băsescu.

Citește și: Un controversat impozit ar putea să revină: Dragnea nu exclude introducerea sa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.