Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu refuză să plece din casa RAAPPS: 'Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine'

traian băsescu.

Termenul de 60 de zile în care Traian Băsescu trebuia să se mute din vila RAPPS a expirat, dar fostul președinte, care are decizie judecătorească definitivă de colaborator al fostei Securități, refuză să plece. Băsescu a anunțat că a cumpărat un apartament, dar nu are mobilă.

Băsescu îi critică pe cei care îl atacă în momentele grele pentru el și familia sa: ”Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine”.

”Pe mine m-a intrigat replica unui lingău la Orban (Ionel Dancă, prezent în studioul România TV, n.red) care spune că ”ia, uite, că în 60 de zile nu a reuşit să îşi găsească bucătărie”.

Eu îi spun nătărăului că înainte să stabileşti o bucătărie trebuie să găseşti un apartament. Dacă el o obişnuit să cumpere apartamente ca pe ciorapi, eu personal am văzut vreo 50 şi ceva de case ca să mă hotăresc la una. Cine crede că în 60 de zile de muţi e cel puţin naiv sau n-a trăit experienţa asta.

După ce am dobândit apartamentul plătind prima rată și semnând contractul de vânzare-cumpărare, am demarat celelalte proceduri: să am un contract la electricitate, gaze, apă, să comand o bucătărie. Eu nu mi-aș mai dori să locuiesc vreodată aici, dar nici să plec în 60 de zile. Voi pleca când apartamentul va fi gata. E un apartament cu pereții goi. Vestea proastă a venit de la cei care îmi furnizează bucătăria și mi-au spus că va fi gata abia în august.

Statul poate face ce vrea, el poate să îmi zică să locuiesc în stradă. Ura și prostia, lașitatea și mizeria, nu au avut curajul să se lupte cu mine când eram în putere, sunt niște pigmei. Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine. Nu și-au permis să mă atace când aveam puterea, ci acum, sunt niște neica-nimeni.

Nu am nevoie de mila nimănui, am resurse să mă așez în apartament. Dacă vor să mă mut repede, am vreo 50 de cutii cu cărți să mă ajute să le duc în apartament.

Când un stat îi face așa ceva unui fost președinte, să îi fie de bine! Nu am cerut nimic statului și nici nu intenționez să îi cer, dar nici el să nu îmi ceară mie.”, a spus Băsescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.