Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu revine! Băi de mulțime, fotografii cu admiratorii și o poziționare tot mai sus în sondajele de opinie (VIDEO)

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, actual senator al Partidului Mișcarea Populară pare că s-a reinventat. Dacă acum o perioadă dădea impresia că se va retrage din viața politică, contextul politic actual din România l-a făcut să fie redescoperit de multă lume. Ieșirile din ultima perioadă din contextul crizei prelungite dintre majoritatea parlamentară PSD-ALDE-UDMR-Minoritățile naționale și președintele Klaus Iohannis, dar și criza fără sfârșit din Justiție + avertizările europene cu privire la starea statului de drept din România l-au readus în prim-planul scenei politice din România.

Potrivit ultimului sondaj al Centrului de Sociologie Urbană și Regională (CURS) fostul președinte Traian Băsescu se bucură de o încrede de 27 la sută, peste lideri importanți ai zilei ca premierul Viorica Dăncilă 24%, Liviu Dragnea 22%, Ludovic Orban 20%, Dan Barna 17 sau Dacian Cioloș care are tot 27%.

Vezi și: După ce a pierdut gradul de colonel, Kovesi mai încearcă o dată scurtătura spre gradul de PÎCCJ

În atari condiții nu miră pe nimeni că fostul președinte a luat țara la picior. Sălile în care conferențiază sunt arhipline și se termină de fiecare dată în băi de mulțime. Nu ar mira pe nimeni dacă îl vom regăsi în calitate de candidat la alegerile europarlamentare - o temă dragă lui în aceste zile. Ultima  fost la Pitești:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.