Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu s-a DEZLĂNŢUIT la România TV: Acuzaţii GRAVE la adresa lui Kovesi, Dragnea şi Ponta şi dezvăluiri despre 'pomana porcului' din curtea SRI

romaniatv.net
traian basescu nervos

Fostul președinte, Traian Băsescu, s-a dezlănţuit în direct la România TV. Actualul senator a vorbit despre celebra 'pomană a porcului' la care ar fi participat George Maior, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea sau Victor Ponta. Şeful PSD a fost pur şi simplu distrus de Băsescu.

Citește și: Se vrea înființarea unei noi instituții de stat! Salarii impresionante

"Despre tăierea porcului la T14 am aflat odată cu dvs. Nu ştiu mai mult. Dacă vor fi invitaţi Maior, Coldea, Kovesi, Dragnea poate vom şti mai multe. Dacă nu, rămâne un eveniment de Crăciun. E anormal locul în care s-a petrecut evenimentul, dar oamenii taie porcul de Crăciun. Are partea lui hazlie acest eveniment. Dragnea a tăiat porcul şi a belit şoriciul de pe porc şi l-a oferit comesenilor", a tunat Băsescu.

Citește și: Ministrul Muncii se dezlănțuie: ‘Sindicaliștii să învețe matematică’

Actualul şef al PMP a făcut-o praf şi pe Kovesişi s-a jurat că nu a fost prezent la absolut nicio întâlnire de acest fel. " Un grup de oameni Ponta, Dragnea, politicieni, Kovesi. Ea era morală şi judeca cu asprime întâlnirea dintre Udrea şi Bica. Acum vedem că ea îşi băga mâinile în şorociul lui Dragnea. E un grup mai mare aici. Ghiţă era şi el nelipsit. Erau invitaţi şi cei de la antenele CIA-ului din când în când. E deranjant pentru urechile fine. O imagine de mizerie. Un grup care se întâlnea şi se plimba pe ici colo. Dragnea şi Ponta care urlau că le arestează Băsescu primarii erau bot în bot cu Maior, Kovesi şi Coldea.

Recunosc că nu am fost la tăieri de porc. Ei poate spun că am fost invitat la zilele lor, dar nu m-am dus. Un preşedinte nu trebuie să meargă la bairamul unui om mai mic în stat. Ăsta e defectul comandantului de navă. De ziua mea primeam echipajul la mine, dar nu mă duceam la nicio zi a subalternilor", a explicat Băsescu.

Citeşte şi: Ministrul dat afară de Liviu Dragnea din echipa lui Mihai Tudose ARUNCĂ BOMBA: 'În unele instituţii publice, salariile sunt exagerate faţă de ce permite bugetul

Băsescu l-a atacat dur şi pe Doru Paraschiv, colonelul în rezervă care a făcut dezvăluiri incredibile despre alegerile prezidenţiale din 2009. Colonelul a dezvăluit că Armata, prin Direcţia generală de informaţii a apărării, s-a implicat în alegeri, de partea lui Traian Băsescu.  "Primul lucru care ar trebui făcut e să fie căutat la cap. După să treacă la un control psihologic să vedem dacă e sănătos. (despre ăla de la armată nu ştiu cum îl cheamă) La comisiile astea trec destui frustraţi şi cu suspiciuni de boli psihice. Singurii care au încercat să fraudeze alegerile au fost cei din PSD. Au avut o îngăduinţă prea mare de la CCR care a acceptat în primă etapă să se numere voturile anulate unde s-a văzut că cel furat am fost eu nu Geoană", a mai spus Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.