Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu spune că România e în RĂZBOI: 'Hellvig minte! Dacă-i luaţi şi îi călcăm pe cap, nu o să recunoască, de aia România stă pe loc'

basescu parlament

Traian Băsescu a afrmat luni seară, la TVR, că există un blocaj „puternic” între instituţiile statului, fapt care face ca România să nu progreseze.

Întrebat luni, într-o emisiune la televizunea naţională, dacă în opinia sa există un blocaj instituţional pe toate palierele, fostul şef al statulu a spus: „Blocajul este total”. El a declarat că șeful SRI, Eduard Hellvig, minte când vorbește de o cosmetizare a Serviciului, în timp ce Laura Codruța Kovesi a decredibilizat DNA prin acțiunile sale.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara

„Ministrul Justiţiei e în război cu procurorul general, preşedintele e în război cu Guvernul şi cu majoritatea parlamentară, (...) Guvernul e în război cu SPP-ul. Să nu credeţi că servciile care au job-ul ăsta pe care-l are SPP-ul nu sunt cu amigdalele umflate că misiunea a fost preluată de jandarmi. Să nu credeţi că SRI-ul digeră faptul că i s-au tăiat 113 milioane şi s-au dat bani la Interne. Ăsta-i tot război între instituţii. Dacă-i luaţi şi îi călcăm pe cap nu or să recunoască, dar realitatea este că război între instituţii există şi este puternic, ceea ce face ca România să stea pe loc.

Hellvig vrea să arată că el altfel. Și el minte. Hellvig a făcut și el ceva treabă, rețeaua de jurnaliști acoperiți e mai mare ca înainte. Doamna Kovesi, cu toate cele bune făcute, a distrus credibilitatea DNA.” a spus Traian Băsescu.

Citește și: Este oficial! Actul a fost publicat în Monitorul Oficial – Cine primește mai mulți bani .

Fostul preşedinte a criticat presa care „cade în plasa acestor dispute” în loc să dezbată probleme precum faptul că România nu are capacitatea de a folosi rezervele de gaze e care le deţine.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.